Biscuiti din aluat de turta dulce usor de facut parfumați și extrem de delicioși !!

Mod de preparare:
Pasul 1:

Pentru început caramelizăm zahărul tos la foc mic până capătă o culoare auriu ușor închis (atenție să nu îl ardeți) îl dăm de pe foc și adăugăm laptele amestecăm până se topește și obținem un sirop pe care îl lăsăm la răcit.
Pasul 2:
Intre timp într-un vas încăpător cernem făina cu toate ingredientele uscate facem un cuib în mijlocul ei și adăugăm gălbenușul de ou, siropul și mierea amestecăm bine totul, după care adăugăm untul rece și frământăm rapid până se încorporează toată făina formăm o bilă o acoperim cu folie de plastic și lăsăm la frigider cel puțin jumătate de oră.
Pasul 3:
Dupa care scoatem aluatul îl împărțim în două bucăți una o dăm la rece iar din cealaltă întindem o foaie subțire ( jumătate de cm.grosime) pe blatul presărat cu făină tăiem cu forma biscuiții și îi așezăm în tavă tapetată cu hârtie de copt îi coacem timp de 13…15 minute în cuptorul preîncălzit la 170 grade îi răcim complet.
Pasul 4:
După care îi ornăm cu glazura de ou ajutândune cu un pohș îi așezăm pe un singur strat și îi lăsăm să se usuce glazura!!
Pasul 5:
Glazura:
Mixăm la viteza mare albușul spumă cu zeama de lămâie, după care adăugăm treptat zahărul pudră continuăm să mixăm până când compoziția devine lucioasă și nu cade din vas !! Vă țuc măi oameni faini 😘!!! Să fiți sănătoși !!!
Speram ca va placut reteta de Biscuiti din aluat de turta dulce usor de facut!!!