Reteta: Baraboi, Cartofi pastai mujdariti si pulpe de pui pane în aluat ) păstăi mujdăriți și pulpe de pui pane în aluat !!! 

Se călește ceapa cu 5..6 linguri de ulei sarea și o cănuță de apă până se scade lichidul și se înmoaie bine ceapa, apoi se adaugă concentratul și se amestecă energic se dă de pe foc și se adaugă boiaua se amestecă bine totul și se adaugă usturoiul , piperul și 200 ml apă se fierbe 5…10 minute.

Intre timp curățăm cartofii de coajă și îi prăjim în uleiul încins până se rumenesc, apoi îi scoatem cu o paletă și îi adăugăm în sos ( oprim 3..4 linguri de sos pentru fasole dacă le vrem separat de cartofi) mai gătim 5 minute amestecând prin mișcări rapide cu tigaia …fasolea o adăugăm în apa cu sare când clocoteste o fierbem timp de 8…10 minute.

Apoi o trecem sub jet de apă rece și adăugăm sos peste ea și amestecăm bine….pulpele de pui le fierbem în apă cu sare apoi îndepărtăm pielea le dăm prin făină apoi prin compoziția de aluat și le frigem în baie de ulei la foc mediu … Se face o compoziție ca de clătite!!!

Speram ca va placut reteta de Cartofi pastai mujdariti si pulpe de pui pane în aluat.