Castraveti aromatizati fara nici un tip de conservant delicioși și rapid de făcut !!!

Pasul: 1

Pentru început curățăm ceapa,morcovi și hreanul le spălăm cu apă rece, apoi le tăiem rondele telină și mărarul le spălăm și tăiem mai mari nu foarte mărunt, usturoiul curățăm spălăm și îl lăsăm întreg castraveții spălați bine în câteva ape reci și lăsați la scurs ardeiul iute îl tăiem rondele fine cu tot cu semințe am pregătit totul acum ne apucăm de pus castraveții în borcane împărțim ingredientele în mod egal,, plus în minus,, în fiecare borcan în timp ce băgăm castraveții.

Pasul: 2

La final adăugăm boabele, sarea, zahărul, oțetul și completăm cu apă rece cât să acopere bine castraveții închidem ermetic și punem borcanele într-un vas încăpător cu un prosopel pe fundul lui umplem vasul cu apă caldă până la gulerul borcanelor și îl dăm la foc mediu spre mic din momentul în care începe să clocotească fierbem 5 minute exacte.

Pasul: 3

După care scoatem borcanele și le așezăm cu capacul în jos le învelim și lăsăm să se răcească complet până a doua zi, apoi le depozităm în cameră!! Vă țuc măi oameni faini 😘!!! Să fiți sănătoși 😍!!!

Speram ca va placut reteta de Castraveti aromatizati fara nici un tip de conservant !!!