Reteta: Cheesecake cu mascarpone si blat din biscuiti amaretti si cantucci cu samburi de migdala gata într-o oră și jumătate!! Pentru început sfăramițăm biscuiții cu sucitorul sau în robot (puteți folosi ce biscuiți doriți și adăugați sâmburii de migdale sau pur și simplu biscuiți) îi amestecăm bine cu untul îi punem în tavă unsă cu puțin unt pe borburi îi presăm bine (vezi foto în comentarii pas cu pas) și îi dăm la cuptorul preîncălzit la 180 grade cca 10 minute.

Intre timp ne ocupăm de cremă punem într-un vas încăpător mascarponele, smântâna, zahărul, esența, lichiorul și coaja de lămâie și mixăm până se topește zahărul, apoi încorporam și ouăle pe rând am terminat crema și o turnăm în tavă peste blatul de biscuiți o dăm din nou la cuptor la 160 grade pentru o oră și încă 20 de minute la 170 grade o răcim în cuptor cu ușa întredeschisă.

După care turnam toppingul de căpșuni deasupra (sau alt topping sau pur și simplu zahăr pudră ) și o dăm la rece pentru cel puțin 3 ore eu o las peste noapte!!! Vă pup măi oameni faini 😘!!! Să fiți sănătoși 😍!!!

Speram ca va placut reteta de Cheesecake cu mascarpone si blat din biscuiti amaretti si cantucci cu samburi de migdala.