Reteta: Cocosel umplut si Salsa de ciuperci !!
Blendam bine ciupercile cu sare usturoi, piper, ulei și zeamă de lămâie până obținem o textură fină adăugăm maioneza și blendam până se omogenizeaza se păstrează în frigider într-un recipient închis!!
Cum am făcut cocoșelul am pus oregano si rosmarinul tăiat mărunt la îndemână 😊 puțină sare și piper și un strop de ulei de măsline și m-am apucat să îi fac un masaj cu toate ca să mă țină minte 😁 după care am început operațiunea umplut cu orezul deja fiert ( 3 linguri de orez) al dente cu puține ciuperci ( 2 linguri) ardei gras 1/2 mazăre 3 linguri sare piper și zeamă de lămâie după am topit 30 gr unt și l-am turnat peste el în tavă la cuptor pentru o oră și jumătate la 180 de grade !!
Câteva secrete: pentru o culoare frumoasă și pentru luciu… când puiul este gata de jumătate și a început să se rumeneasca ușor îl ungeți din când în când cu o pensulă cu miere unde ați obținut culoarea dorită acoperiți cu hârtie de copt să nu se ardă.
Cum verific carnea dacă nu am termometru de bucătărie!!?? Ei bine iau o țepușă pentru frigărui și înțep carnea în partile groase dacă iese sînge nu este făcută în interior așa că prelungesc timpul de gătite timpul de gătite în rețeta mea este pentru cocoșel pentru pui mare prelungiți timpul gradele rămân aceleași !! Vă țuc măi oameni faini 😘!! Să fiți sănătoși 😍!

Speram ca va placut reteta de Cocosel umplut si Salsa de ciuperci.