Creveti cu legume!! O mâncare rapida usoara si extrem de delicioasa!!

Mod de preparare:
Pasul 1:

Pentru început punem la fiert cca un litru și jumătate de apă cu sare după gust când apa a început să clocotească punem și uleiul la încins într-un vas încăpător antiaderent adăugăm feliile de usturoi micșorăm focul și gătim amestecând continu până când începe să schimbe ușor culoarea usturoiul.
Pasul 2:
In același timp am adăugat și legumele în apa clocotită și le-am ținut timp de 2..3 minute cufundând din când în când legumele sub apă transcurs timpul le scoatem cu o sită și le adăugăm peste usturoi mărim focul și le gătim amestecând continu până când încep să lucească le dăm toate într-o parte a vasului și adăugăm creveții scurși bine de apă și condimentați cu sarea și piperul.
Pasul 3:
Tragem vasul pe flacără cu partea unde am pus creveții amestecăm doar creveții în modul în care să poată atinge toți pe fundul vasului fierbinte gătim cca 2 …3 minute ei se vor strânge semn că trebuie să adăugăm sosul făcut din bulion, zahăr, oțet și sos de soia amestecăm bine totul și adăugăm și cele zece linguri de apă amestecate cu amidonul amestecăm continuu până când sosul se îngroașe ușor cca alte 3 minute iată așa în cca cinsprezece minute am obținut un deliciu super arătos și super sănătos 😍😋😋 ps. legumele trebuie să rămână crocante nu moi !!! Vă țuc măi oameni faini 😘!!! Să fiți sănătoși 😍!!! Mulțumesc frumos tuturor celor ce mă urmăriți și apreciați ceea ce fac 😍
Speram ca va placut reteta de Creveti cu legume!! O mâncare rapida usoara si extrem de delicioasa!!