Fasole verde murata delicioasa si crocanta gata în 20 de minute !!!

Pasul: 1

Pentru început punem la fiert apa cu sare pentru opărit fasolea și apa cu oțetul, sare, zahăr, piperul, muștarul și foile de dafin între timp curățăm fasolea de codițe și vârfuri o spălăm cu apă rece și o lăsăm la scurs curățăm ceapa, usturoiul, morcovul și le spălăm bine ceapa o lăsăm întreagă iar usturoiul îl tăiem în patru pe lungime morcovi juliene sau rondele ardeii îi lăsăm întregi când clocotește apa cu sare adăugăm fasolea și o fierbem exact 6 minute.

Pasul: 2

Apoi o scurgem de apă zeama pentru pus peste o fierbem cca zece minute din momentul în care începe să clocotească și oprim focul așezăm în fiecare borcan fasole, trei cepe ,un usturoi, un ardei și câțiva morcovi, apoi adăugăm zeama și la urmă punem cu lingura boabele și foile de dafin în fiecare borcan închidem ermetic și lăsăm să se răcească complet.

Pasul: 3

Apoi le depozităm la întuneric în cămară poate fi consumată după două săptămâni (puteți folosi orice tip de fasole fragedă și fără ațe puteți folosi cum am făcut și eu capacele din anii trecuți dar trebuie să legați cu celofan înainte și peste pus capac) Vă țuc măi oameni faini 😘!!! Să fiți sănătoși 😍!!!

Speram ca va placut reteta de Fasole verde murata delicioasa si crocanta gata în 20 de minute !!!