Reteta: Frigarui Souulaki de pui cu sos tzatziki!! Rapid și delicios 😍😋😋 cea mai vândută mâncare pe terasele Greciei!!

Pentru început punem la fiert marinata cu toate ingredientele enumerate mai sus (lămâia tăiată pe jumătate și stoarsă zeamă în oală) acoperim cu capacul și o dăm în clocot, apoi îndepărtăm capacul și o răcim complet (vezi foto în comentarii pas cu pas.

Intre timp curățăm castraveții de coajă îi dăm pe răzătoarea mare și îi stoarcem bine de zeamă ajutândune cu o cârpă de bumbac într-un vas încăpător punem iaurtul,usturoiul zdrobit, sarea, uleiul, mărarul și adăugăm castraveții amestecăm bine totul și dăm la frigider vasul.

Ne întoarcem la marinata care sa răcit între timp o strecuram peste carnea tăiată cuburi și o macerăm timp de o oră (dacă folosiți carne de miel este bine să stea în marinată la frigider 12 ore și cantitatea de sare o reduceți la jumătate) odată parcurs timpul scoatem carnea din macerat și o băgăm pe tăpușă câte 4 cuburi o uscăm cu hârtie de bucătărie și o frigem pe toate părțile pe tigaiea grill încinsă bine și unsa cu puțin ulei, apoi o condimentăm cu puțin ulei de măsline și oregano servim cald cu sosul tzatziki!! Vă țuc măi oameni faini 😘!!! Să fiți sănătoși 😍!!!

Speram ca va placut reteta de Frigarui Souulaki de pui cu sos tzatziki.