Reteta: Lichior de visine!!

Alegem fructe sănătoase și bine coapte le spălăm cu apă rece și le scurgem bine le punem într-un recipient de culoare închisă adăugăm sâmburii de vișine o parte întregi și o parte sparți( îi adăugăm cu coaja pe cei sparți) adăugăm și pastaiea de vanilie tăiată pe lungime în două agităm puțin vasul și adăugăm alcoolul acoperim cu o bucată de tifon mai grosuță peste care punem o ceșcuța gen capac îl depozităm într-un loc întunecat și răcoros timp de o săptămână.

Agităm recipientul o dată la câteva zile (dacă ne amintim) transcurs timpul facem un sirop din cantitatea de apă și cea de zahăr îl fierbem la foc mic până se topește zahărul, apoi îl răcim și îl adăugăm peste alcoolul cu vișine agităm ușor sa se amestece închidem recipientul ermetic și îl mai lăsăm la macerat tot la întuneric timp încă șaizeci de zile.

După care îl filtraat și înbuteliat …Pentru a obține culoare gust și miros cu adevărat bun folosiți alcool nu țuică nu votcă…Voi reveni cu rezultatul final după șaizeci și șapte de zile !!! Vă pup măi oameni faini 😘!!! Să fiți sănătoși 😍!!!

Speram ca va placut reteta de Lichior de visine.