Mazare cu sos aripioare de pui si magheran , un deliciu 😍😋😋!!! Pentru început spălăm și tăiem aripioarele pe jumătate le uscam cu hârtie de bucătărie, după care le frigem ușor în uleiul încins cât să se închidă pori și să capete o culoare aurie (nu le rumenim) când le întoarcem pe partea cealaltă adăugăm ceapa, usturoiul și sarea gătim la foc potrivit până se înmoaie puțin ceapa.

Apoi adăugăm ardeiul blendat (sau o lingură de pastă de ardei) gătim până se evaporă lichidul lăsat de ardei, apoi adăugăm concentratul amestecăm bine totul și adaugă apă fierbinte cât să acopere carnea cam cu două degete peste acoperim cu capacul și gătim la foc potrivit până se înmoaie puțin carnea.

Apoi adăugăm mazarea congelată piperul și măgheranul gătim până se înmoaie mazărea și lichidul  scade la jumatate, apoi adăugăm amidonul pe care le-am amestecat bine (să nu rămână cocoloașe ) în 300 ml de apă amestecăm și mai gătim timp de câteva minute până se îngroașă ușor sosul!!! Vă țuc măi oameni faini 😘 !!! Să fiți sănătoși 😍!!!

Speram ca va placut reteta de Mazare cu sos aripioare de pui si magheran.