Reteta: Noodles (taitei) cu sos de soia fructe de mare si legume !! Rapid și delicios😋😋!!  

Curățăm și spălăm toate legumele, apoi le tăiem juliene și usturoiul felii punem patru litri de apă cu o lingură de sare la fiert între timp punem și uleiul la încins adăugăm usturoiul și ghimbirul le gătim la foc iute până devin ușor maronii, apoi adăugăm prazul gătim la foc mediu până se înmoaie puțin și adăugăm restul de legume un strop de sare și ardeiul iute gătim până se înmoaie puțin.

Apoi adăugăm (peștele care a fost scurs bine de apă pe hârtie de bucătărie ), germenii, sosul de soia și coaja de la laim rasă fin mai gătim circa 5..6 minute(vezi foto în comentarii pas cu pas) și îndepărtăm de pe foc…când apa a clocotit am adăugat tăițeii am stins focul și am acoperit oală cu capacul timp de 5 minute.

Dupa care i-am scurs bine și i-am adăugat peste sos am adăugat și cele patru ouă bătute cu sare și piper și făcute papară ușor rumenită am mai gătit timp de câteva minute până pastele au absorbit tot sosul servim calde sau reci după bunul plac!!! Vă pup măi oameni faini 😘!!! Să fiți sănătoși 😍!!!

Speram ca va placut reteta de Noodles (taitei) cu sos de soia fructe de mare si legume.