Pui cu sos a la Aura rapid si delicios!! La îndemâna oricui!!

Mod de preparare:
Pasul 1:

Tăiem puiul în patru îl spălăm bine cu apă rece, după care îl uscăm cu hârtie de bucătărie punem uleiul într-o tigaie (cratiță ) antiaderentă la foc mare adăugăm bucățile de carne și le rumenim ușor pe ambele părți.

Pasul 2:

Intre timp tăiem ceapa juliene (solzi de pește) usturoiul feliuțe ardeiul bucățele mai mari roșiile curățate de coajă le tăiem cubulețe acum scoatem bucățile de carne și adaugăm în același ulei ceapa, ardeiul, usturoiul, sarea, piperul și cimbru le gătim la foc mare amestecând din când în când până când ceapa devine sticloasă și se înmoaie puțin(vezi foto în comentarii pas cu pas).

Pasul 3:

Apoi adăugăm boiaua amestecăm bine totul și adaugăm roșiile plus 150 ml apă caldă gătim la foc mare timp de 20 de minute din momentul fierberi, după care punem bucățile de carne pe deasupra le cufundăm în sos acoperim cu capacul ușor ridicat și gătim până se evaporă lichidul în totalitate și sosul se îngroașe ( cca alte douăzeci de minute) nu amestecăm cu ligura ci prin mișcari circulare cu vasul !! Vă țuc măi oameni faini 😘!!! Să fiți sănătoși 😍!!!

Speram ca va placut reteta de Pui cu sos a la Aura rapid si delicios !!!