Rulada din carne tocata umpluta cu suncă de Praga, cascaval afumat,spanac si oua !!!

Un deliciu 😍😋😋!!! Pentru început pregătim tava tapetată cu hârtie de copt și încă o bucată de hârtie de copt mult mai mare pe care vom face rulada acum ne apucăm de amestecat bine toate ingredientele enumerate mai sus exact cum procedăm la cheftele (vezi foto în comentarii pas cu pas) stropim cu puțin ulei foaia de copt pe care punem compoziția și o întindem cu mâinile uniform aproximativ cât tava de mare (să nu fie mai groasă de un cm).

După care punem primul strat sunca presată apoi cașcaval, după spanacul și ouăle pe mijloc (nu punem umplutura până în margine lăsăm stratul de carne cam de două degete de jur împrejur să o putem lipi) acum ajutândune de hârtie dăm partea dinspre noi ușor peste ouă procedăm la fel cu cealaltă parte o tragem peste ouă acum o rostogolim ușor cu lipitura în jos o așezăm în tavă cu lipitura în jos îndepărtăm hârtia ușor și sigilăm capetele.
Apoi punem feliile de bacon câte una pe rând înpingând ușor cu degetele să intre și sub ruladă (puteți adauga în tavă plante aromatice) o coacem o oră și cinsprezece minute la 190 grade, după care o lăsăm la răcit.
Apoi o tăiem se poate servi caldă sau rece cu diverse garnituri după bunul plac!!! Vă țuc măi oameni faini 😘!!! Să fiți sănătoși 😍!!!

 

Speram ca va placut reteta de Rulada din carne tocata umpluta cu suncă de Praga, cascaval afumat,spanac si oua .